Bullet journal

Een paar weken geleden ben ik begonnen met een bullet journal! En voor iedereen die daar nog nooit van heeft gehoord, onderstaande afbeelding geeft uitleg.

72849568e20133bbe02f9091d1cdcb06

Het is dus een combi van een planner, een agenda en to-do lijstjes. Voor mij perfect, want ik heb een lichtelijke verslaving aan notitieboekjes. In ieder boekje schrijf ik wel iets anders op. Zo heb ik een boekje voor mijn moestuin plannen, ik heb een boekje met adressen, een boekje voor aantekeningen, een boekje voor to-do lijstjes, enz. En dan biedt een bullet journal een uitkomst, het is een notitieboekje waar je op een mooie, gestructureerde manier al je lijstjes, notities en plannen in kan bijhouden. Daarnaast betekende het dat ik een nieuw notitieboekje mocht kopen ;)!

Ik hoor je denken; klinkt allemaal leuk, maar wat zet je er dan precies in. Nou eigenlijk alles wat je wil! Hieronder een paar voorbeelden.

Benieuwd naar mijn bullet journal? 

Voor een bullet journal vind ik het fijn om een boekje te hebben met stipjes (ipv lijntjes of hokjes) en bladzijde nummers, zodat je een index kan maken en je snel en pagina terug kan vinden! Ik heb zelf een Leuchtturm1917 notitieboek (gekocht bij de Bijenkorf). Maar er zijn volgens mij veel verschillende! Hieronder een paar foto’s van die van mij.

DSC07985.JPG

DSC07987.JPGDSC07993.JPG

DSC07992.JPG

Meer inspiratie nodig? Dan kan je natuurlijk terecht op mijn pinterest!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s